måndag 7 november 2011

saker som gör livet snäppet lättare

En tid hade jag mina bälten ihop rullade i strumplådan, men där trasslade de in sig i strumporna och var allmänt jobbiga, ibland var hälften av bältena i byxorna, det är bara praktiskt om man ska använda just de byxorna med just det bältet, det senaste var att skaffa en bältlåda, som placerades i S klädskåp, så jag trodde jag slarvat bort mina bälten, när de egentligen var fint placerade i en låda, i ett annat skåp. Bäst att hitta på ett ännu bättre alternativ, dessa tre prylar var råvarorna jag hade tillgängligt och några kabelklamrar som jag snodde spikarna från.


Och detta var vad jag kunde åstadkomma, mina bälten fint på en pinne, i mitt egna skåp och S får ha sina bälten fint i en låda i sitt skåp för han skulle väl inte orka hänga upp dem såhär. perfekt.

Livet känns också mycket lättare om man vaknar upp en söndag morgon och har ett fat fyllt med kolakakor i köket, kakor som bakats någon gång under natten, när man inte fått sömn.


2 kommentarer:

  1. Haha högst antagligen int ;) e ju trots allt karl. :P

    SvaraRadera
  2. Hehh! Att hänga upp saker e på nå vis jobbigt för dem, de e som om jordens dragningskraft drar deras armar mot golvet.. ja har ju läst väldigt lite fysik, så ja kan ju int säga säkert ;D

    SvaraRadera