torsdag 9 februari 2012

en helt vanlig onsdag

Eftersom det går dåligt på den kreativa sidan nu, så måst jag ju komma med nå annat roligt. Inte har jag bakat nå heller sen söndagens Runebergstårtsbak, och inte har jag nå intressanta funderingar att dela med mig. Så vi får ta en onsdag i bilder. Eftersom jag inte har några rutiner, kan mina dagar se ut lite hur som helst. och eftersom jag inte är en bra fotograf heller, så kan bilderna mina också se ut hur som helst.

Denna onsdag hoppade jag på bussen till Vörå. Var enda passageraren tills det plötsligt steg på ett gäng högstadieelever som fyllde alla andra platser i bussen, förutom den bredvid mig.

 Väl framme i Vörå satte jag mig på ett café och läste, skrev anteckningar och läste. Inredningen på caféet var inte den allra vackraste och jag ångrar att jag inte gav dem lite dricks så att de kunde piffa upp det ens lite. Torkade blommor och ryor på väggarna är varken praktiska eller vackra, och nya gardiner hittar man billigt på loppis, ja bara att sätta te-påsarna i en skål är vackrare än en fuktskadad te-original-paffask... men där satt jag och lyssnade på kundernas analyser om dagens ungdomar.


Här borde det komma en bild på tio sparkstöttingar parkerade utanför Norrvalla, men kameran tyckte det var för kallt. Istället får ni se mina röda byxor som jag tog mod till mig och köpte hem från loppiset i stan.


Några timmar senare hoppade jag på bussen hemåt, nu var vi fem passagerare och jag åt lite choklad och njöt av en lugn bussresa, tills samma gäng högstadieelever snart hoppade på bussen igen och fyllde alla platser i bussen förutom dem bredvid mig.


Kvällen tillbringades med dessa redskap
och, så byggde vi ett hus...

4 kommentarer:

 1. Nora int e du ju helt oaktiv som du påstod helelr du får ju visst en massa gjort! :D

  SvaraRadera
 2. Man borde nog göra fotocollage över alla sina dagar så vet man om man fått nå gjort eller ej! och nu ser det ju nog ut som om jag sku ha gjort nå igår iaf. :)

  SvaraRadera
 3. haha sant.Men man glömmer super snabbt bort allt vad man egentligen gör tycker ibland om att kolla mitt arkiv ( eller vad de nu sen heter) bara för att se vad ja glömt bort att jag gjort. Vet du bara vad det värsta e, med det här collaget? de ser ut som om du åkt enbart till Vörå för att gå på café där.... :)

  SvaraRadera
 4. Det var ju en himla massa saker som gjordes där! Och att bygga hus, det är inte fy skam det inte ;-) :-D

  SvaraRadera