fredag 14 september 2012

Livet är fullt med överraskningar. not.

Någon håller på driva mig till vansinne, igen. Men vet ni jag orkar inte riktigt bry mig, vi har aldrig varit riktigt nära.

ÅA och jag.

3 kommentarer:

 1. Jag sku börja på min sociologi kurs på måndag, men ännu på fredag hade jag int fått mer än en bekräftelse från öppna uni att min anmälan gått fram, men inget om te.x. i vilket utrymme kursen ska gå eller nå annat basic info. så jag mailade kursansvarige inget svar, mailade öppna uni - inget svar.

  men sen sent på fredag svarade kursansvarige att det är två för lite anmälda för att hon tycker kursen är värd att hållas, och dessutom har läraren fått nackskott så vi måste flytta fram kursen...

  hur ofta hör man om någon med nackskott? hur sannolikt är det att läraren fick det just nu? varför räcker det inte med 13 pers på kursen utan måste vara 15, int är ju 13 så få ? och hur sannolikt är det att det är för få anmälda och läraren får nackskott?

  SvaraRadera
 2. De brukar ju ha typ 5-8 som minimiantal deltagare helskumt. E de över tio brukar ju kursen alltid bli av. Hmm tja ja trodde de där med nackskott mest va något som hände Pettson.
  Jag fattar inte varför d skall vara så svårt att få fram infon. De e ju lixom bara att skicka ett mail i dagens samhälle kostar inget o så gott som alla kollar sin mail dagligen. Nej suck. Man blir ju verkligen motiverad till att studera!

  SvaraRadera