måndag 18 februari 2013

En sån härlig söndag.

Väckarklockan ringde 6.30 på söndagsmorgonen. Väckarklocka på en söndag? En skulle nämligen iväg ut på en liten roadtrip och ägna dagen frysandes och tittandes på bilar som kör runt runt på en isbana, ja sånt tycker en hos oss att är roligt ;) Den andra kunde ha krypit under ett varmt täcke direkt då ytterdörren slog igen, men det gjorde hon inte. 

Där satt hon i sitt nattlinne och skrev en lång lista vad hon kunde ägna denna söndag åt. Det som skrevs var små enkla saker, men som aldrig blivit gjorda. och ni vet hur skönt det är när de tusen småsakerna är gjorda. Då är man på så bra humör att man kan baka lite havreflarn och en jordgubbs-blåbärspaj, eller hur?

Har man riktigt tur så hinner man bara sätta sig en stund och så kommer det gäster i form av syskonbarn på besök, och lite syskon och så huxflux kommer två vänner förbi. 

Efter en sån dag kan man inte annat än ligga och le före man somnar. 

Före söndag kommer lördag, och det var ju en riktigt passlig fynddag, själv är jag i alla fall löjligt förtjust i mina fynd.

2 kommentarer:

  1. :)Nej vad söta! De runda e ju bara för goda!

    SvaraRadera
  2. Ja visst är de härliga, tänk att man hade såna "askar" för hattarna. Kanske jag borde ta den översta i bruk som 'hattask' åt min studentmössa ;)

    SvaraRadera