fredag 1 februari 2013

vardagslyx

Vi har ju nu en diskmaskin, som ni kunde se här. Det underlättar så mycket, men nog skäms man varje gång någon icke-diskmaskins ägare får nys om att man har en maskin som utför jobbet. Det är inte bara själva diskandet som faller bort, utan det öppnas också dörren till stora mängder maträtter man undvikit pga. mängden disk som kommer till. Vi satsade nog aldrig såhär fullhjärtat på mat i vår förra lägenhet. Nu äter vi knappt något halvfärdigt, fiskpinnar hade vi en gång. Sallad finns det plötsligt energi till att göra vid varje måltid, men det kan väl inte allt vara en diskmaskins förtjänst? Kanske det beror på att köket är större eller kylskåpet fräshare? 

det är inte bara diskmaskinen som förgyller våra dagar, det finns ännu något, som kanske är ännu bättre. Nämligen vår toalett. Jopp, nu är dess renovering på slutrakan och man kan redan använda den. Nehepp ni förstår int alls det lyxiga i det. Men jag gör det mycket väl efter två månaders spring över gården. 

Så mycket lyxigare behöver det inte vara för att jag ska vara glad, en diskmaskin och en toalett - vad mera kan man kräva?

2 kommentarer:

 1. Hoppas på att få en bild på wc inom snar framtid. :)
  I ärlighetens namn tror jag faktiskt att jag förstå dig Nora. Har bott på ett ställe med utetoa i två år så det e en verklig vardagslyx.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska komma upp bilder snart (:
   oj två år - jag lyfter nog på hatten!

   Radera